Αρχική Σελίδα

CX FLUID PRODUCTS MFG CO.,LIMITED

καλής ποιότητας Είδη βαλβίδα τύπου πεταλούδας για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Είδη βαλβίδα τύπου πεταλούδας για τις πωλήσεις
Γεια ο Frank, όλα έφθασε σε καλή κατάσταση και η ποιότητα είναι υψηλή και πολύ αποδεκτή. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την υπηρεσία που παρείχατε, καλοψημένος!

—— Ο κ. Jack με γρύλλο

Αγαπητέ Κύριε ο Frank, οι συναρμολογήσεις και οι βαλβίδες είναι τέλειοι! Im πηγαίνοντας να συντάξει έναν κατάλογο συναρμολογήσεων στη διαταγή με στον επόμενο μήνα για το απόθεμα στο κατάστημά μου. Ευχαριστίες πάλι για ευγενικά την υποστήριξή σας.

—— Ο κ. Hank

Είμαι Online Chat Now

CX FLUID PRODUCTS MFG CO.,LIMITED

1 2 3 4 5
CX FLUID PRODUCTS MFG CO.,LIMITED CX FLUID PRODUCTS MFG CO.,LIMITED CX FLUID PRODUCTS MFG CO.,LIMITED CX FLUID PRODUCTS MFG CO.,LIMITED CX FLUID PRODUCTS MFG CO.,LIMITED
Το εργοστάσιο του CX παρουσιάζει Το εργοστάσιο του CX παρουσιάζει Το εργοστάσιο του CX παρουσιάζει Το εργοστάσιο του CX παρουσιάζει Το εργοστάσιο του CX παρουσιάζει

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : CX
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200
Ετήσιες πωλήσεις : $15000000-$20000000
Ιδρύθηκε Έτος : 1995
Εξαγωγή pc : 90% - 100%
Ιδρυμένα το 1995, τα ΡΕΥΣΤΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ MFG CO.LIMITED του CX, ως σφαιρικός υγειονομικός κατασκευαστής valves&fittings, έχουν τείνει να γίνουν ένας από τους κύριους υγειονομικούς κατασκευαστές για τις υγειονομικές βαλβίδες ανοξείδωτου υψηλής ακρίβειας, τις υγειονομικές αντλίες και τις υγειονομικές τοποθετήσεις σωληνώσεων.
 
Οι ΡΕΥΣΤΈΣ χρήσεις του CX προώθησαν τα εργαλεία μηχανών αριθμητικού ελέγχου, τις δοκιμής εγκαταστάσεις επεξεργασίας και για να εξασφαλίσουν ότι τα προϊόντα μας θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες σας για την αξιόπιστες απόδοση και την ποιότητα. Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ένα ευρύ φάσμα των υγειονομικών βαλβίδων και των συναρμολογήσεων ανοξείδωτου, όπως οι υγειονομικές βαλβίδες πεταλούδων, οι υγειονομικές βαλβίδες σφαιρών, οι υγειονομικές βαλβίδες αντεπιστροφής, τα υγειονομικά γυαλιά θέας, και οι υγειονομικές ενώσεις, κ.λπ. Χρησιμοποιούνται ευρέως στο γαλακτοκομείο, τα τρόφιμα, το ποτό, το φαρμακευτικό είδος, το καλλυντικό, και άλλες βιομηχανικές αγορές. Όλα τα προϊόντα μας κατασκευάζονται σύμφωνα με τη διαφορετική επιφάνεια τελειώνουν, υλικά και βιομηχανικά τυποποιημένοι συμπεριλαμβανομένου του ISO, του DIN, IDF, SMS, και 3A. Υποβλήθηκαν στην εκτενείς δοκιμή και την αξιολόγηση πεδίων πριν από την εισαγωγή, που ενσωματώνει τα προηγμένα χαρακτηριστικά σχεδίου με υψηλό - ποιοτικά υλικά.
 
Το ΡΕΥΣΤΌ του CX παρέχει επίσης ποικίλες υγειονομικές αντλίες περιλαμβάνει τις υγειονομικές φυγοκεντρικές αντλίες, τις υγειονομικές περιστροφικές αντλίες λοβών και τις υγειονομικές υγρές αντλίες δαχτυλιδιών. Προσφέρουμε μια πλήρη γραμμή διαδικασίας υγειονομικών αντλιών για να καλύψουμε τις όλες απαιτήσεις επεξεργασίας γαλακτοκομείων σας και τροφίμων.
 
Το ΡΕΥΣΤΌ του CX έχει ελεγχθεί και έχει πιστοποιηθεί όπως καλύπτοντας τις πλήρεις απαιτήσεις του ISO 9001, 3A, CE, FDA, TUV, συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου, της κατασκευής, της επιθεώρησης, της εξυπηρέτησης πελατών, και των λειτουργιών διανομής. Οι πεπειραμένοι μηχανικοί μας συνεργάζονται στενά με κάθε πελάτη για να ανακαλύψουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Η σταθερή τεχνική καινοτομία μας που συνδυάζεται με τα αυστηρά ποιοτικά συστήματα ελέγχου έχει επιτρέψει σε μας για να παραδώσει τη υψηλή επίδοση και τη σημαντική αξία στις υγειονομικές εφαρμογές.
 
Αφιερωνόμαστε στη βελτίωση της απόδοσης και της αξίας των προϊόντων, των υπηρεσιών, και των λύσεών μας για να καλύψουμε τις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις σας.
 
 

Σχόλιο από τους πελάτες μας:


Εκπλησσόμαστε που το ΡΕΥΣΤΌ του CX θα μπορούσε να αναφέρει μια τέτοια γρήγορη παράδοση, αλλά το φορτίο έφθασε 5 ημέρες νωρίτερα από η ημερομηνία υπόσχεσης, ήμαστε συγκλονισμένοι! Η ποιότητα των υγειονομικών valves&sanitary τοποθετήσεων σωληνώσεων που παρέχονται από το ΡΕΥΣΤΌ του CX είναι δεύτερη σε κανένα, και είμαστε κατάπληκτοι στην τιμή competitives!

ΡΕΥΣΤΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ MFG CO.LIMITED ΤΟΥ CX-Νοτιοανατολικό σημείο ειδικός κατασκευαστής της Κίνας του εξοπλισμού επεξεργασίας τροφίμων και ποτών.
Στοιχεία επικοινωνίας
CX FLUID PRODUCTS MFG CO.,LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Frank

Τηλ.:: +86-15968791139

Φαξ: 86-577-56824489

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Υγειονομική βαλβίδα σφαιρών

Υγιεινή υγειονομική βαλβίδα σφαιρών SS304 316L 3 τρι-στερεωμένη τρόπος με το υψηλό μοντάρισμα iso5211

Υγειονομικό 3 κομμάτι τοποθέτησε την τρι βαλβίδα σφαιρών σφιγκτηρών με να τοποθετήσει του ISO 5211 το μαξιλάρι, χειρωνακτικός τύπος σε κάψα

Υγιεινή υγειονομική βαλβίδα κατώτατων σφαιρών δεξαμενών ανοξείδωτου χειρωνακτική

Πνευματικό ωθημένο υγειονομικό ανοξείδωτο 2 βαλβίδα σφαιρών τρόπων με με τις άκρες τρι-σφιγκτηρών

Είδη βαλβίδα τύπου πεταλούδας

Υγειονομική βαλβίδα πεταλούδων τρι-σφιγκτηρών βαθμού τροφίμων SS με τη λαβή muti-θέσης SS

Υγειονομική SS 304 316L βαλβίδα πεταλούδων συγκόλλησης βαθμού τροφίμων με την πλαστική πένσα SS

Υγειονομικό ανοξείδωτο 304 βαλβίδες πεταλούδων 316L με το νήμα και τη σύνδεση συγκόλλησης

Υγειονομικές υγιεινές ανοξείδωτου 304,316L τετραγωνικές ή στρογγυλές βαλβίδες πεταλούδων φλαντζών χειρωνακτικές

Υγειονομική βαλβίδα διαφραγμάτων

Υγειονομικό χειρωνακτικό αποστηρωμένο άμεσο τέλος συγκόλλησης βαλβίδων διαφραγμάτων τρόπων ανοξείδωτου 316L

Υγειονομική βαλβίδα διαφραγμάτων τρι-σφιγκτηρών ανοξείδωτου πετώντας με τον πνευματικό ενεργοποιητή

Ανοξείδωτο 304 316L υγιεινές πνευματικές βαλβίδες διαφραγμάτων ενεργοποιητών τρι στερεωμένες

Χειρωνακτικές/πνευματικές υγειονομικές ενωμένες στενά άκρες βαλβίδων διαφραγμάτων τρόπων τρίτου τύπου του U

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Υγειονομική βαλβίδα σφαιρών προμηθευτής. © 2019 - 2020 sanitary-valves-fittings.com. All Rights Reserved.